Køkkenet har åbent fra 17.00 til 20.30

AFTEN MENUKORT

 

Forretter

 

Skaldyrsbisque                                                           92,-

Ballotine af hvid fisk, ørredrogn, dild

 

Koldrøget laks                                                             88,-

Dildmayo, syltede rødløg, rimmet agurk, tørrede oliven

 

Letrøget kammusling                                                  92,-

Med variation af jordskokker, ristede hasselnødder, urter, sauce på brunet smør og soya

                                                                                                                                          

Hovedretter

 

Gråand, æbler, rosenkål                                             228,-

Gråandebryst, æbler, bacon, rosenkål, rysteribs       

 

Stegt havkatfilet                                                            228,-

Spinat, løg, pighvarsauce

 

Okse tournedos m. svampe 200g                            228,-

Bagte gulerødder, svampe, rødvinsauce, ristede kartofler

Tillæg for hjemmelavet bearnaisesauce kr. 35,- pr person

 

Wienerschnitzel                                                           192,-

Ærter, wienerdreng, brunet smørsauce, pom. sauté

 

Desserter

                                                                      

Isbjerg                                                                                82,-

Forskellige is, knas og marengs                         

 

Creme Brulée tærte                                                         82, -

Kaktus/citron sorbet

 

Symfoni af æble                                                               82,-

Sponge cake m. æble, æblegelé, æbler i egen saft, citronsorbet

 

4 gode oste med tilbehør                                             98,-

CENTRALENS NOVEMBERMENU

 

Kl. 17 – 20,30

 

Svampe consommé 

***

Kronhjort og selleri i variation

***

Symfoni af æble

                                                                                 

3 retter 350,-

2 retter 298,-

Hovedret 228,-

 

Menuen kører hver aften i november

Ændring af retter på menuen. 35,- pr ret pr person.