VORES MENUKORT

AFTEN

Vi har køkkenet åbent fra 17.00 til 20.30

AFTEN MENUKORT

 

Forretter

 

Skaldyrsbisque                              92,-

Ballotine af hvid fisk, ørredrogn, dild

 

Koldrøget laks                                              88,-

Dildmayo, syltede rødløg, rimmet agurk, tørrede oliven

 

Letrøget kammusling og variation af jordskokker                     92,-

Ristede hasselnødder, urter, sauce på brunet smør og soya

                                                                                                                                          

Hovedretter

 

Gråand, æbler, rosenkål                                                         228,-

Gråandebrysr, æbler, bacon, rosenkål, rysteribs       

 

Skindstegt havkatfilet                                                  228,-

Spinat, løg, sauce nage

 

Okse tournedos 200g                                                           228,-

Bagte gulerødder, svampe rødvinsauce, ristede kartofler

Tillæg for hjemmelavet bearnaise kr. 35,- pr person

 

Wienerschnitzel med det hele                                            188,-

Ærter, wienerdreng, brunet smørsauce, pom. sauté

 

Desserter

 

Bagt figne og chokolade                                                    82,-                     
Krystaliseret hvid og mørk chokolade, vaniljeis                         

 

Creme Brulée tærte                                                            82, -

Kaktus/citron sorbet

 

Blommer og puffet karamel                                                82,-

Pernodsirup, knas, is

 

4 gode oste med tilbehør                                                    98,-

CENTRALENS EFTERÅRSMENU

 

Havtaske med ærtepuré og sauce nage

***

 

Kalvesteak 

Saltbagte rødbeder, brændte springløg, sauce chausseur

 

***

Blommer, pernod, vaniljeis

 

3 retter: 350,-

2 retter: 298,- 

Hovedret: 228,-

 

Ændring af retter på menuen.

35,- pr ret. pr cov.