Køkkenet har åbent fra 17.00 til 20.30
AFTEN MENUKORT
Forretter
Skaldyrsbisque 92,-
Ballotine af hvid fisk, ørredrogn, dild
Koldrøget laks 88,-
Dildmayo, syltede rødløg, rimmet agurk, tørrede oliven
Letrøget kammusling 92,-
Med variation af jordskokker, ristede hasselnødder, urter, sauce på brunet smør og soya
Hovedretter
Gråand, æbler, rosenkål 228,-
Gråandebryst, æbler, bacon, rosenkål, rysteribs
Stegt havkatfilet 228,-
Spinat, løg, pighvarsauce
Okse tournedos m. svampe 200g 228,-
Bagte gulerødder, svampe, rødvinsauce, ristede kartofler
Tillæg for hjemmelavet bearnaisesauce kr. 35,- pr person
Wienerschnitzel 192,-
Ærter, wienerdreng, brunet smørsauce, pom. sauté
Desserter
Isbjerg 82,-
Forskellige is, knas og marengs
Creme Brulée tærte 82, -
Kaktus/citron sorbet
Symfoni af æble 82,-
Sponge cake m. æble, æblegelé, æbler i egen saft, citronsorbet
4 gode oste med tilbehør 98,-
CENTRALENS MÅNEDSMENU
Kl. 17.00 – 20.30
Vi vender tilbage med en ny månedsmenu, når restriktionerne om nedlukning af restauranter ophører
3 retter 350,-
2 retter 298,-
Hovedret 228,-
Menuen kører hver aften i
Ændring af retter på menuen. 35,- pr ret pr person.
