Kissmeyer ølsmagning med 5-retters menu + snacks den 22. januar

Fredag den 22. januar kl 18.00 inviterer Restaurant Centralen og Anders Kissmeyer til ølsmagning. I den anledning har vi sammensat en lækker 5-retters menu, der passer perfekt til de øl, Anders Kissmeyer har linet up. 

Kr. pr cov: 722,-


Bestil bord på 53 61 01 83 eller på mail på info@central-cafeen.dk

 

 

Menu til Kissmeyer Ølsmagning

 

Snacks: Butterdejssnacks med fyld

Forret:
Røgede kammuslinger, græskar, purløg, brunet smør

Mellemret:
Stegt pighvar, blomkålspuré, mørk sauce på pighvar og dild

Hovedret:
Stegt perlehønebryst, cremet perlebyg, smør sauteret grønkål, mild sennepssauce

Ost:

Comte med stikkelsbærkompot

Dessert:
Bagte figner, vaniljeis, chokoladeknas

Champagne og Gastronomi med 5-retters menu den 26. februar

Fredag den 26. februar kl 17.30 inviterer vi til Champagne & Gastronomi på Restaurant Centralen.

Vi har sammensat en smagfuld 5-retters menu, der flankeres gode champagner, der skænkes med rund hånd, og præsenteres af Rasmus Lundahl fra Vinslottet. 

Vi glæder os til at se jer til en skøn aften, hvor køkkenchefens menu får selskab af de bedste bobler.

Kr. pr cov: 1098,-


Bestil bord på 53 61 01 83 eller på mail på info@central-cafeen.dk - Bemærk, at der betales et depositum på 350 kr pr person ved bestilling.

 

Menu til Champagne og Gastronomi

 

Velkomst - Snacks – vagtelæg, kaviar, syrnet fløde

*Rosé Majeur – Champagnehuset Ayala  


***
Ret 1 – Rimmet torsk, rødbeder, syrlig creme

*Brut Majeur – Champagnehuset Ayala
 

***
Ret 2 – Hummer a la nagé                   
*Blanc de Blanc, Grand Cru – Champagnehuset Michel Gonet 

 
***
Ret 3 – Bagt stør, kartoffelpure, trøfler
*Brut Vintage 2009 – Champagnehuset Ayala
 

***

Ret 4 – kronhjort, tyttebær, grønkål, pom fondant 

*Perle d´Ayala 2006 prestige – Champagnehuset Ayala
 

***

Ret 5 – Fragelite, lime crème, hvid chokolade 
*Demi – Sec, Grand Cru – Michel Gonet
***