Mortensaften den 10. november


Tirsdag den 10. november fejrer vi Mortensaften på Restaurant Centralen med klassisk andesteg og alt hvad der dertil hører. 

Menuen serveres fra kl 17.30 til 20.30 - Bordbestilling er nødvendig.

Menuen kan også bestilles som take away - blot skal vi have jeres bestilling senest den 6. november kl. 16.00

 

Mortens Aften - Menu

 

Røget laks, spinatcreme, radiser

*** 

Andesteg med hvad der hører til, helt klassisk

*** 

Udvalg af is med knas og kys

 

Kr. 328,- pr cov.

Kissmeyer ølsmagning med 5-retters menu + snacks den 22. januar

Fredag den 22. januar kl 18.00 inviterer Restaurant Centralen og Anders Kissmeyer til ølsmagning. I den anledning har vi sammensat en lækker 5-retters menu, der passer perfekt til de øl, Anders Kissmeyer har linet up. 

Bestil bord på 53 61 01 83 eller på mail på info@central-cafeen.dk

 

 

Menu til Kissmeyer Ølsmagning

 

Snacks: Butterdejssnacks med fyld

Forret:
Røgede kammuslinger, græskar, purløg, brunet smør

Mellemret:
Stegt pighvar, blomkålspuré, mørk sauce på pighvar og dild

Hovedret:
Stegt perlehønebryst, cremet perlebyg, smør sauteret grønkål, mild sennepssauce

Ost:

Comte med stikkelsbærkompot

Dessert:
Bagte figner, vaniljeis, chokoladeknas